måndag 2 juli 2012

Finns Piratpartiet?


Foto: Jonathan Reider Lundkvist
 
 Klippet i Raka svar finns här---->Expressens Niklas Svensson frågar Piratpartiet ledare Anna Troberg just den frågan i #rakasvar #Almedalen, detta är taggar från twitter, om ni vill följa vad som händer på Vuxenkollot i Visby

Anna Troberg finns och vi pirater finns. Kanske är det som Anna säger att vi jobbar hårt med att bredda vårt partiprogram inför nästa val. Kanske är det så Niklas att du har många pirater runt dig som ser till att du kan använda nätet, sociala medier och samspela med oss politiskt aktiva, på ett samtalande sätt. Utan att du vet att de är pirater.
I klippet så pratar Anna och Niklas om ACTA, hur vi hördes genom att krafterna enades i demonstrationer och via nätet. Mycket av journalistik, politik och privatliv är nätet idag. Värna om vår integritet så som vi pirater önskar.

Emil Isberg tänker träna med Säpo, haka på och kolla hur de tränar sig, för att orka jobba med individers säkerhet 
 Varje morgon joggar säkerhetspolisens personskyddsgrupp en runda för att komma igång. För att informera om deras verksamhet bjöd de in allmänheten att vara med under derasträningspass.
Någon pirat kanske filar på en debattartikel?

"Missad chans att försvara det gemensamma kunskapskapitalet" DN debatt hittar jag Anton Nordenfur  och Kristofer Petterson.uppdaterad 4 juli 2012


Anna Carlson/Kulturskaparna har inte sett pirater i  och ser det som att  har vunnit.
Till Anna Carlson vill jag säga att de står och lyssnar på dig, bara så du vet att de finns.

Uppdaterat 8 juli 2012

Almedalen, varför är vi där?

Jobben - Politikerna går vilse i AlmedalenInga kommentarer:

Skicka en kommentar