fredag 13 juli 2012

Har Partille vackra blickfång?


 Härlig promenad väg till butikerna från Höghuset där jag bor. Jag följer en grusväg som kantas av vackra planteringa, som jag ej vill fotografera för de tillhör lägenheter som jag passerar. Grusvägen är jättebra för mig som har bekymmer med kroppen, jag går mjukt och och får ett varierat steg medans jag går.
Traskar sedan vidare förbi en kyrkogård, som är full av blommor. Härlig träd kantar vägen som ger skydd mot sol och en känner sig fri när en går under dessa vackra lövverk.

Här har jag efter ca 15 minuters promenad ett stort köpcentrum. Till höger om min härliga promenadväg går en stor trafikled, så blandning av natur och storstad är påtaglig.

 De sista fyra bilderna är tagna från samma plats. Naturen med en härlig skogsdunge samt en strilande bäck och vänder jag på mig så har jag butikerna några meter ifrån mig. *coolt*


uppdaterad med en bild 5 september 2012
uppdaterad den 4 september 2012

2 kommentarer:

 1. Hejsan Anne!

  Jag är uppväxt i Partille och hade min första lägenhet på Oluff Nilssons väg. Har inte bott i Partille på snart 15 år så det är kul att se bilder därifrån.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul, tack för din kommentar. Om jag fattade rätt så kommer köpcentrat att växa ännu mer. Finns nu stora gallerior på båda sidor om leden. Jag bor på Oluff Nilssonsv 4. Det är höghuset längst bort från Partille cetrum. Lugn och trevligt med härlig utsikt över berg och himmel från nionde vångingen.

   Radera