onsdag 20 oktober 2010

Hur ska vi kunna träffas?


Ur våra möten med varandra, växer det fram en förståelse, och kännedom om varandras sätt att tänka och tycka. Det gör att vi sedan förstår vad som sägs på nätet av de individer som vi kan koppla ett verklighetens möte med. Personligen så känns det stimulerande att träffa och prata med olika individer. Det utvecklar mig som Anne, samt att jag alltid får åsikter med mig att fundera vidare på inom mig. Jag grundar detta på ett synsätt, att alla påverkas av ett möte, ingen lämnar ett möte med någon, utan att ha påverkats. Jag tycker själv det är intressant att möta individer som ej tror att det påverkas av vårt möte. Som har en tro på sig själv att de är. Jag ser mer som att vi blivit, då finns det en utveklingsmöjlighet. Är är beständigt, enligt mig så är ingen levande människa beständig, utan i ständig förändring.
Det jag önskar och skulle vilja göra är att undersöka möjligheter till ekonomiska bidrag, så att vi kan fortsätta med event mm. Även för oss som ej har möjligheter att resa på Piratpartiets bekostnad. Jag vet att det finns tankar om ledarskapsutbildning. Min önskan är att eventuellt dessa event innehåller mer, workshops mm, så att fler av oss kan delta. Finns det möjlighet att skapa ett projekt, där nätpersoner ges möjlighet till verklighets möten med varandra? Kanske kan ligga i tiden att få EU bidrag eller dyligt till sådan verksamhet.
Många av oss pirater är fattiga, pengar kommer ej in i önskad mängd, men våra utgifter kommer utan att vi ber om det.

3 kommentarer:

 1. Ett sätt är att ha bra bredband och en bärbar dator med mic/webcam.

  Då kan man använda sig av tokbox.com som är ungefär som Skype-videochatt fast för fler deltagare än två. På så sätt kan man "fika" tillsammans och diskutera politik...

  Om man nu inte har råd att åka runt (av tids- eller pengaskäl).

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ett sätt är att bli av med porrfasaden. Då lär fler ansluta.

  SvaraRadera
 3. @Per Sundgren. enda sättet att bli av med porrfasaden, det är att diskutera det svarta och vita, tydliga gränser för övervakning av oss medborgare. Min insikt blir större i att flertalet har sitt liv på nätet. Det vi kan göra är att prata om sex, som ett naturlig del i vårt liv. För mig som arbetar med yngre, så vill jag ej att sex uppfattas som skamfyllt och något som bör undvikas .
  Samt att vi bör jobba vidare med lagar och regler hur vi effektivast får slut på sexualbrott, utan att hela befolkningen skall drabbas av sencur och övervakning.

  SvaraRadera