söndag 11 maj 2014

Hur fan jobbar den där, Anne Kekki politiskt?


foto: Ein Andersson 

Jag är som Anne Kekki lika älskad, som hatad inom Piratpartiet,  min egentliga gärning, syns ej offentligt. Jag lyfter unga vuxna och deras kompetens, detta syns. Jag delar ut kärlek och detta syns. Eftersom jag deltar ofta på event, tillsammans med de yngre,  i alla möjliga olika sammanhang, så kommer min egentliga gärning fram där. Efter att jag blivit testad som vuxen, om jag håller, om jag lyssnar, om jag förstår. Efter dessa tester, så kommer enskilda samtal, som jag självklart inte postar offentligt. I dessa samtal, enskilda samtal med yngre på nätet och i verkligheten, offentligt eller privat,  då ingen mer än jag vet, vad jag säger. Om hen inte väljer själv att prata om dessa samtal. De yngre får ge mig sina funderingar kring piratpartiet, kring byte av parti, kring hur de känner sig i själ och tanke, konstiga tankar som tänks mm. Jag säger då aldrig hur de ska tänka eller tycka, jag bejakar dem i att tro på sig själv, att ta det beslut som för just hen är rätt, oavsett vad det gäller för frågor. Att bejaka just det olika inom sig, som gör oss till fria individer.
Samt det för mig som är det viktigaste, dessa samtal påverkar och utvecklar mig, ger mig vägledning i hur jag kan använda min politiska lust och kraft, till att verka för en bättre verklighet för just unga vuxna. Så till dig som just pratat med mig, du ger mig insikt i hur livet är för er yngre. Samt när du delar med dig av just din kunskap och kompetens, så lär jag mig så mycket, att jag ej kan sätta ord på det.

Jag har fått direktiv från äldre inom Piratpartiet, hur jag ska använda min kraft att påverka yngre. Konsekvent har jag brutit mot order och direktiv, för att det viktigaste är just att du eller jag har frihet att tänka som vi vill och ta beslut som blir bra för mig eller dig.

Jag har aldrig fått så mycket hat på mig, som när jag inte följer strukturen. Attackerna tar självklart på mig som Anne, jag känner mig vilse och utsatt, ifrågasätter mig själv mm. Som vi alla gör när vi blir personligt attackerade . Men inom mig finns en sådan  känsla för jämställdhet, frihet. Dessa ord omsätter jag i praktisk handling, genom mina samtal med yngre individer.denna kraft står över all struktur, som ska övertala.
Twittrade ur mig senaste hatet, som riktades mot mig, men ur det, avslutar jag med att frihet och kärlek står över allt hat

RTTwitter
Varför jag drar på mig politiskt hat, för att de äldre är rädd, för med kompetens? För att jag lyfter en ung kvinna?


Jag har aktivt valt att kämpa för EU-parlamentariker Amelia Andersdotter Piratpartiet ska få fortsätta med sin styrka, kunskap och som en mycket värdig representant, för de unga vuxna som är framtiden, vi redan lever i. Ung vuxen kvinna som besitter många av våra europeiska språk. Kan läsa länders lagförslag, se vad de innebär och vilka konsekvenser de kan få för oss som individer, småföretagare mm. Jag vill kämpa med henne för nätfred och vår rätt att få vara fria som EU-medborgare.

Till dig för mig okända individ i som tog dig rätten att släng ut mig ur en grupp, presentera dig nästa gång, tala om vad

du har för *makt* att ta ett sådant beslut. För mig är vi alla jämlika, även jag med mina handikapp, som skriv och lässvårigheter

Jag har skador i min kropp, som ger mig synrubbningar, jag älskar detta parti för en kan vara aktiv trots både psykiska och

fysiska hinder, att jag sett döden i vitögat två gånger i mitt liv. Gör att jag bejakar livet med glädje, om det är att

vara oseriös, så ta reda på och ta ett personligt samtal med mig. jag finns och mitt telnummer, kan du få tag i.

Så nästa gång du ger dig på en partikamrat, så gör det med respekt, för ingen av oss är för mer än andra. Det är bara i

sammanhang som vi kan ställa oss över eller under varandra, som tex ordförande eller moderator, annars är jag din jämlike

Nu har tant Kekki bråkat färdig på dig för mig okände pirat, nu kör jag på för de Jag ger mig aldrig i min kamp
Att stå på deras sida, lyfta deras kompetens och kunskaper till ytan. mvh en av dina partikamrater

*ler* Låt aldrig någon trycka ner dig. Vi är bäst precis som vi är med till . Styrkan är när vi bejakar varandra

Självklart är jag ju inte omtyckt av alla yngre, det kan ju grunda sig i mycket, att jag faktiskt talar om vad jag tycker och tänker. Så detta är ju inte en lovsång till mig som Anne, utan mer en fucking (skönt att svära) beskrivning av hur jag verkar politiskt, samt hur jag är som person,  detta skapar ju mycket åsikter om mig.  Om en inte gör något, så kan ju ingen tycka att en gör fel, att göra något, så självklart blir det åsikter om detta. Så om någon pratar skit om en partikamrat eller annan medmänniska, våga ändå vara fri, om inte offentligt, men i din tanke om vad just du tycker Gå alltid på din egen känsla och följ ditt hjärta. För mig är det så okej att inte gilla mig, du har  då bildat dig en egen åsikt om vad jag tycker och tänker, samt tagit egen ställning. Det är för mig mer värt än att vara omtyckt av alla. 

Min teoretiska och yrkeskompetens  (CV) är ej intressant, det som är viktigt är hur jag omsätter mina teoretiska och praktiska kunskaper, i mötet med dig eller i en grupp. Hur jag använder det, när jag analyserar tex socialmedia i samspel med media och oss som internetanvändare. För att jag bara gör analyser per automatik, finner tom samband med verkligheten. Försöker påverka detta fenomen positivt, för oss som individer. Hur vi kan påverka, förändra samt omsätta detta i praktisk handling ute i verkligheten och  på nätet. 

Skrivet med kärlek och i kraft av just min egen frihet, till er unga vuxna som formar mig och ger mig min politiska styrka, just du som pratat med mig, i någon form har lämnat en tanke, en känsla en kunskap hos mig. Som jag funderar på och så kommer den i form av min politiska gärning. Samt till er vuxna som förstår vikten av samtal och att lyssna som ger mig stöd och kunskap.


Pirater på väg till #eupol  från hela Europa

 
"This night is dedicated to everyone who believes in a future of peace and freedom." Conchita Wurst 


Stannar här nu, uppdaterar senare, med lite mer ord. Samt redigerar mina fel, har skrivsvårigheter 
#Anonymous AnneKekki

4 kommentarer:

 1. Med ditt engagemang och erfarenhet är jag säker på att du gör ett gott jobb både för Piratpartiet och de människor du möter. Stort Tack !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv Urban för det stöd du ger och gett mig sedan våra vägar korsades genom Piratpartiet. #nätkärlek och kram

   Radera
 2. tack for att du satter dina egna varderingar framfor vad "organisationen" vill. Viktigt att det finns individer som kampar emot nar det behovs.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättetack för din fina kommentar, vi är många samt vi finner varandra, på demonstrationer, event mm . Ett fritt internet är värt att kämpa för, där vi kan mötas och gemensamt verka för #nätfred #integritet #frihet . #nätkärlek till dig

   Radera