fredag 6 juli 2012

Fick jag ångest av G+ ?

Ja, vi skrev ett par trådar som sammanlagt med alla kommentarer ej blev så bra. Jag ska inte kasta sten i glashus för jag var själv med och kommenterade. Sammantaget blev trådarna negativa fast startfrågan ej hade den inriktningen. Vad vi gillade att se i våra flöden, men snabbt blev det en massa kommentarer om vad vi inte gillade. Alla dessa negativa kommentarer gav mig ångest oro. Med frågeställningar till mig själv, postar jag tråkigt, fel bilder, fel inlägg är det fel att posta min blogg där mm?
Denna oro satt i ett tag men sedan vaknade jag positivt av en tagg på G+ #jagpostarvadjagvill . Självklart som individer har vi olika intressen olika saker som i stunden är positivt för just mig. Jag vill ha ett blandat flöde, för att utvecklas som Anne Kekki. Så hjälp mig med det och posta vad du vill på G+

Jag skriver detta inlägg. för det kanske var fler som tog illa vid sig. Vi som individer har rätt att äga friheten där vi är på nätet och göra som vi vill. Jag kommer att  #jagpostarvadjagvill . Du som läser kan följa kommentera eller avfölja, för det är du som individ på din plats på nätet som bestämmer vad du vill se.


foto Ein Andersson

Så nu kör jag på, gör du med, så mitt flöde fortsätter att vara varierande och rikt.

3 kommentarer:

 1. Hej, såg ditt inlägg. Den utvecklingen av trådar är ofta förkommande, och det blir värre ju fler som kommer in.

  Men att fråga dig om vad DU gjort fel, är så fel det kan vara. Det ska vara som du säger; man postar vad man vill, man kommenterar vad man vill och man läser vad man vill.

  Att kommunikationen tenderar att bli agressiv, beroro ju på att man inte kan kommunicera med tnfall, kroppsspråk och alla andra faktorer som ingår i en normal diskussion. Så det kan liknas vid en sorts "Virtuell Autism".

  Sen kan man ju se det som att vi sitter inlåsta i var sin bur, med ett galler emellan. Då eldas det på med instinktiva försvarsmekanismer. Och det emotionella tar över mer och mer.

  Jag stödjer dig, bara kör på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frihet på nätet är ju att få vara den en vill vara där. Jag kommer att kämpa på, samt skriva öppenhjärtligt när jag känner att det tokar till sig för mig och min närvaro på internet.

   Radera
 2. Jag utvecklade resonemanget till att vara riktat mer allmänt. Du kan ju läsa lite där om du vill!
  Här är länken

  https://plus.google.com/u/0/s/L_Bautaman

  SvaraRadera