lördag 23 juni 2012

Lönar det sig att demonstrera och protestera mot ACTA?Känslan över att bli hörda världen över är i stunden mäktig. Vi kan och vi påverkar med vår nätaktivism och demonstrationer. Kan vi få bättre motivation till fortsatt politiskt arbete i de olika former som vi utövar den.? För sammanlagt så händer det att något förändras och några stannar upp och tänker till, tar till sig ord och nya tankar.


Rick Falkvinge

Amelia Andersdotter

IDG

 DN med bild från Göteborg

 Piratpartiet

SR

Här i Göteborg där jag bor, så arbetar vi över de politiska gränserna med sakfrågor gällande nätet. Helt problemfritt är det inte, men om partier och enskilda individer håller sig till sakfrågan, så bara hörs vi över hela stan. Demonstration som Dagens Nyheter har bild ifrån, var det en enorm styrka i alla våra röster när vi gick genom Göteborg, en mycket känslosam upplevelse att få delta.  Framför allt att de unga vuxna kämpar för att äldre makthavare ska lyssna på kunskap som finns gällande nätet.
Another major milestone has been achieved in the push to get ACTA rejected by the EU: a fifth parliamentary committee has recommended that the European Parliament should refuse to ratify it when it is put to the vote on July 4th, effectively killing it in Europe


Acta föll i sista parlamentsutskottet


Anti-ACTA : Marielle Gallo dénonce « une forme douce de terrorisme 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar