måndag 18 juni 2012

Hur ser jag på Sveriges politiska makthavare?

Ni har ett tag lyckats skrämma mig  till självcensur, men nu räcker det. Regeringen och socialdemokraterna vill ge Säpo Rikskriminalpolisen möjlighet att se vad FRA har lagrat för uppgifter tom om mig. Jag kommer inte att skrämmas till tystnad, utan väljer att skriva mer öppet om mina åsikter och vart jag hör hemma politiskt
Så ni kan bara hälsa på här i min blogg så är jag kartlagt.

Till Säpo arkivet
Anne Kekki är aktiv medlem i piratpartiet. Jag verkar som nätaktivist för frihet mot censur. Jag är ej så duktig på datorer, så det finns ingen risk att jag kan hacka mig in någonstans och vara en risk för vårt land.
Just nu är jag förbannad på gamla gubbar och kärringar men jag tänker bara skriva några ord till dem, se längre ner i texten.

Till Regeringen samt Socialdemokraterna som tycker att flödet av pengar ska gå en omväg igenom FRA till polisen för spaning av kriminella samt säkerhetsrisker i vårt Sverige. Eftersom jag inte sysslar med några kriminella aktiviteter, så var det väl väldigt onödigt att FRA ska spana på mig och lagra mina uppgifter. Varför fick inte Säpo Rikskriminalen pengarna på en gång för att rikta effektiv spaning emot det som är en verklig fara för vårt Rike? Jag som är en mesig liten prick har ju inte resurser att göra något farligt, samt att lagra mina kontakter är ju onödigt, för ni kan hoppa in här och läsa samt ställa frågor om jag tänker hitta på något skit.
 Ni gamla gubbar och kärringar som beslutar i dessa nätfrågor. Ta och öppna er dörr till era egna ungdomsförbund. Be dem berätta för er vad nätet är för något och hur vi privatpersoner använder det. Be dem berätta för er vad integritet är för något. Låt de unga vuxna som begriper sig på dessa frågor vara de som lägger förslag på hur lagar bör se ut som omfattar privatpersoners nätanvändning.FRA-lagen är en skam för svensk demokrati


Dn har skrivit om detta idag

Uppdatering 19 juni 2012
Ny teknik har även uppmärksammat detta
 FRA Ändamålglidning fortsätter
SvD skriver idag med

4 kommentarer:

 1. Mycket bra, Anne!

  /PP

  SvaraRadera
 2. Hej igen Anne.

  Var ett tag sen.

  Men jag måste bara säga att det du säger NU är så jädra bra!
  Håller med till 100:a!

  (Håller faktiskt på att få dottern, (Ida), att reagera på dumheterna, lyckligtvis så noterar hon i alla fall att NÅT är dumt, hela sammanhanget har dock ännu inte flutit in, men jag jobbar på det...*ler*.

  Fortsätt skriva som du gör o jag lovar att titta hit varenda dag....som jag ju alltid gör ändå iofs.
  (Har Peter Gabriel i öronen just nu iom att jag har min helg!). Suveränt...det med...*Ler*.

  Puss o kram Anne!

  Jan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för ditt stöd, uppmuntrar mig till att tycka till mer.
   Fortsätt att kika in och hälsa på och lämna en rad

   puss och kram
   Anne

   Radera