fredag 23 november 2012

Rasister kan ni inte komma ut ?


Ibland tycker jag att vi krånglar till allt i vårt Sverige. Jag tycker att du som har rasistiska åsikter om dina medmänniskor kan ju komma ut ur garderoben och visa dig. Gör en liten lapp och fäst på dina kläder så ser vi andra. Vi andra som har lite knepigt ursprung som kanske inte du gillar, detta skulle förenkla för oss båda parter i det vardagliga livet. Vi som ej tillhör det Sverige som du vill ha, kan på så sätt undvika att störa dig i din vardag. Efter vad jag förstår så far du illa av att vi finns och är runt omkring dig. Med dessa små lappar så kan ni likasinnade söka kontakt med varandra och hålla er i gruppen samt hjälpa varandra. Skulle ju vara taskigt för dig om du tvingas ha en konstig utlänning i din närhet . Ni kan ju finna de rätta företagen då med rätt lapp på personalen, så det blir bra. Ni kan ju finna de som ni byter några vardaglig ord med och slippa komma i kontakt med bla mig, som verkligen har ett tveksamt ursprung. Jag föddes och bodde i ca 16 år här innan jag blev Svensk medborgare, så jag kan förstå om du tycker att jag ej är lämplig för dig att ha omkring dig. men bär du din lapp så lovar jag att undvika störa hjälp eller prata med dig.
Själv tycker jag att detta är ett ypperligt SDtips,Mtips,Fptips,Ctips,KDtips mm
mvh
en finne som är född i Sverige

En fråga som väckt under tiden nu är: Är det skillnad på rasism och fördomar?

4 kommentarer:

 1. Om man inte är rasist och röstade på SD då? Om man jobbar med jättemånga invandrare, spelar i samma fotbollslag etc..
  För du vet att man inte behöver vara rasist för att rösta sd?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst vet jag det, tror att många röstat på SD av sakpolitiska skäl. Vänster höger inom politik börjar blandas upp med val utifrån sakpolitiska tankar. Tackar för din kommentar, för du verkar förstå min andemening med en rasist. Så ur demokratisk synvinkel, så bör de behandlas demokratiskt i vår Riksdag, lägger de vettiga sakpolitiska förslag så ska inte andra partier avstå att stötta pga att de är SD.

   Radera
 2. Fy fan! "Gör en liten lapp och fäst på dina kläder så ser vi andra"... Du menar som den gula judestjärnan som judarna tvingades bära under andra världskriget? Vad du än gör - föröka dig inte. Se till att alltid använda preventivmedel. Äckel!

  SvaraRadera
  Svar
  1. hej och tack för din kommentar
   Bra att du reagerar, eftersom rasister ej vill ha oss runt sig. Så är detta ett tvärtomförlag till just det du beskriver. Enda sättet att undvika integration är ju att någon bär en varningskylt. Eftersom vi annars är lika varandra och fungerar tillsammans i Samhället. Vilket jag önskar självklart eftersom jag står för 0rasim

   Radera