fredag 31 augusti 2012

Anna Trober, är hon en ”illojal feministisk fitthora"?


Anna har som partiledare för Piratpartiet kikat lite på Julian Assange och hur det påverkar Wikileaks
På SVT Debatt skrev jag: “Wikileaks är de enda jag fortfarande litar på i denna soppa av maktmissbruk” och i PC för Alla skrev jag: “Därfär kan Assange förstöra för Wikileaks“.
Denna bloggposts rubrik fick hon som kommentar på en av texterna.
Anna funderar på reaktionerna över att hon skriver lite om sin uppfattning samt sammanfattar att en kan inte bara följa och tro på individer utan att stanna upp ibland och se om de fortfarande är trovärdiga som förebilder för mig. Detta tycker jag är mycket viktigt i nätsammanhang att en inte bara dras med i åsikter, utan faktiskt värderar dem om och om igen.

Fast denna bloggpost handlar om att använda fitta som ett skällsord. Så min fråga blir ju vad är det för kukhuvud som har använt detta ord negativt i en politisk diskussion? Om det är en man som skrivit detta eller en lespisk kvinna så kan hen  aldrig fått njuta av en fitta i verkligheten. I många sammanhang jag varit med i så används just ordet fitta som något negativt. Könsord är ej negativt och det är ju en väldigt njutbar kroppsdel, så det vore *nice* om vi kunde använda de orden i skönare och finare sammanhang.
Medans jag är igång så kan ordet hora få en åsikt med. Hora är ett ord som används om ett yrke. Så där kan jag föreslå att en som skällsord använder vilket yrke som helst.

 
1 kommentar:

  1. Den som kommenterade Annas inlägg med en sådan fomulering är förmodligen en "pietistisk homofobisk kuksvetsare". :-)

    SvaraRadera