tisdag 11 oktober 2011

Vem är rasist, du eller jag?


S-politikern: "SD är nazister"

Riksdagsledamoten Monica Green (S) kallade Sverigedemokraterna för "nassar" på sin blogg.
Den rutinerade Socialdemokraten Monica Green skrev på sin blogg att "Vi kan inte acceptera normaliseringen av nazisterna i SD"................
Nyheter P4 Skaraborg har bild på den raderade bloggtexten

Monica Green har raderat bloggposten enligt artikeln ovan. Jag känner att nu är vi där igen. Att stå för 0rasism är svårt, jag försvarar ej Sverigedemokrater, Socialdemokrater eller övriga partier. Men jag anser att politiker bör tänka sig för och ej säga emot vad de står för själva som parti. Det är åsikten som en individ framför som skall dömmas utifrån ett 0rastiskt tänkande. Detta gör en genom debatt och ej genom att anklaga ett helt parti som har tagit sig till riksdagen.
 Dags att putsa lite på orden som ni använder inom den politiska världen. Ord som Respekt för varje individ i vårt land, kanske är det så att ni pratar för mycket så era ord tappar värdeinnehåll. För vi vet ju inte verkligheten, kanske även övriga partiet innehåller individer med enormt rasistiska värderingar.

1 kommentar:

  1. Men SD ÄR ju rasister, nazister och odemokratiska.... att sedan 5% av Sveriges befolkning är av lika uppfattning är ju ingen förmildrande omständighet, det är skrämmande!
    Det enda tråkiga är att Monica Green inte var modig nog att stå för sina åsikter utan ändrade inlägget.
    Men ja... Vi har sett sånt här i de egna leden otaliga gånger också, bla då en riksdagskandidat för PP försvarade pedofili och sedan inte kunde stå för det. Inget nytt med andra ord.

    SvaraRadera