lördag 1 oktober 2011

Varför finner jag ingen titel till denna bloggpost?

Kan vara så enkelt att det är ganska omtumlande att faktiskt bo i Göteborg nu, efter ca 1 års väntan på att kunna ta mig till denna vackra stad. Mina känslor är både glada och ledsna, vilket är helt naturligt i ett sådant här stort steg. För tillfället så bryr jag mig inte i att ens fundera över vad som känns inom mig, utan det får komma när det kommer, en tår eller glad känsla. Jag tror att det är en bra strategi när en kastar sig ut på äventyr att ej fundera för mycket och ge sig själv oro (ångest), det är bara att ta en bit i taget. Testade denna metod när jag själv skulle åka spårvagn ner till centrum för att träffa Marie, min dotter. Jag tog en bit i taget och frågade mig fram. Marie Maloki valde detta sätt att möta mig, för att jag skulle få träna själv på att ta mig ner till de centrala delarna i Göteborg.
Där deltog vi på en lunch med Sociala Media Club Göteborg med ca 70 deltagare. Frågor diskuterades runt hur företag skulle ha bäst kontakt med kunder via sociala medier. Tam redovisade vårt gruppsamtal, med ett aktuellt case fall när 3:s telefontjänst hade krångel.

6 kommentarer:

 1. Vad har detta med pp att göra? Ska sånt här verkligen upp på liven?

  SvaraRadera
 2. DETTA är enbart en reklam broschyr fö social demokraterna och för KEKKI! TA BORT DETTA FRÅN PP,s SIDAN.
  ZIGGEZ

  SvaraRadera
 3. Denna bloggpost är ej klart uttalat piratrelaterat. Brukar ej tagga sådana,alla mina poster går ej på live. Men ändrade mig, för det finns en logik i att hur en som pirat kan ta sig fram till tex IRL möten, AFK, eftersom vi är ett nätparti. Samt att jag självklart kampanjarbetade som pirataktivist på sociala media cluben. men i detta fallet har du helt rätt i din kritik. Det kom pirattankar denna dag, som jag tyvärr ej orkade skriva

  SvaraRadera
 4. http://personligutvecklingmedpiratemom.blogspot.com/2011/08/vad-ar-en-politiker.html

  Kom på ett till svar på din kommentar
  mvh

  SvaraRadera
 5. E du politiker? Näh men va bra! Men fortfarande inget PP relaterat som skall splashas upp på första sidan.

  SvaraRadera
 6. Tack för dina synpunkter, utveckla din tankebana gärna om hur du ser på på politiskt arbete. Blir intressantare läsning då.

  SvaraRadera