onsdag 3 augusti 2011

Piraterna på Pride, får vi mardrömmar?

Efter en härlig tisdag eftermiddag och kväll, natt , så kommer denna korta rapport. Möjligen kan vi få mardrömmar av låten i vår Singstaar , Fyra bugg och en coca-cola.
Känslor inom oss pendlar mellan trötthet och mycket glädje, värme, lust till att kämpa för att Piratpartiet samt Ung pirat skall synas och finnas bland allmänheten. Ur Verkligeheten arbete tillsammans, så börjar vi ta hjälp av varandra. För att kunna arbeta ihop under flera timmar, så känner vi av varandras kompetens. Piratindivideras olika intresseområden för sakfrågor eller praktikern som hittar bland alla våra pryttlar och snabbt får fram rätt sak till rätt plats. Respekten för varandras behov, känslan är fin när vi ger varandra utrymma till att återhämta sig. Härliga minnen tar vi med av de stunder när vi skrattat tillsammans, sagt saker som vi ej bör skriva om.
Själv är jag helt klart beredd att fortsätta med det jag gör inom piratpartiet. Min politiska kamp är att stärka upp de yngres tro på sig själva som individer och piratgrupper.
En tanke som kommit nu genom de samtal som förts, är att vi är så mycket inom Piratpartiet. Vi har inte något politiskt mönster för hur en engagerad pirat bör vara. Vårt parti uppmuntrar olikheter samt är helt inställda på att politik kan föras på alla sätt som går. Tidigare har jag tänkt att vi måste samla ihop oss och följa något mönster, för att passa in i det Svenska demokrati systemet för att driva politiska frågor. Vårt parti är ju en spegelbild av Sverige av individer som är precis som de är, så jag uppmuntrar alla partikamrater. Var precis som du är, då blir vi starka och duktiga i att påverka framtiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar