söndag 1 augusti 2010

Ung Pirater det är ni som avgör valet


Med eran hjälp kommer Piratpartiet att ta sig till Riksdagen. Jag vet från valarbetet inför
EU valet att det var ni som gjorde jobbet.
Stefan Flod Ung pirats Förbundordförande skriver detta: Vad annat kan du göra för att hjälpa till i valrörelsen? Vi är en renodlad gräsrotsrörelse och skulle stå oss slätt om det inte vore för att folk ställer upp som aktivister och engagerar sig genom att dela ut flyers, informera folk på gator och torg, blogga och opinionsbilda. I augusti kommer kampanjen Morgonlektyr att starta, Kampanjen går ut på att man spenderar 5-10 minuter innan skolan börjar på morgonen till att dela ut flygblad, Ta med en bunt flygblad och dela ut vid din skola!

Vill du engagera dig, ta kontakt med din lokala representant. Du hittar din lokala ledare eller lokalavdelning genom att logga in på PirateWeb. Eller genom att
klicka på stället där du bor på den här kartan (ingen inloggning). Du kan även beställa hem ett aktivistkitt och dela ut flygblad själv på stan,
Det är det här vi har övat för i fyra år och förberett oss för. Det är nu det gäller. Var med och skriv historia! , Sandra Grosse Vice förbundsordförande, Ung Pirat är även med och skriver.

Jag vet från Kampanjarbetet till EUvalet, så var det ni yngre som gjorde jobbet, så att vi genom Christian Engström och Amelia Andersdotter kunde skriva en del av Piratpartiets historia. Nu gör vi om det tillsammans och följer med Rick Falkvinge in i Sveriges Riksdag.

ps. Ni är så många som borde få länkkärlek, men jag hinner inte

hugs from
piratemom

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar