onsdag 28 juli 2010

Vice partiledare Piratpartiet Anna Troberg, sätter ord på frihetFrihet på nätet är vad vi kämpar för. Anna Troberg har förmågan att med ord beskriva vad nätet betyder för individens frihet.
Tack Anna och Piratpartiets alla individer, för att ni ger mig tron på en bättre Verklighet i vårt land, för oss alla.


Som vice partiledare för Piratpartiet reser jag runt och träffar många människor. Piratpartiet är fyllt av människor som inte passar in i normen. Vi har inte halkat genom livet på ett bananskal av popularitet. Vi vet hur det är att sticka ut. Vi är nördar, bögar och flator, transsexuella, intersexuella, folk med alla möjliga hudfärger och ursprung. Vi är för långa eller för korta, för smala eller för tjocka, för unga eller för gamla. Vi stammar, pratar för mycket eller för lite, för högt eller för lågt. Vi har till och med en och annan ärkehetero som lever glatt svenssonliv, men vi stirrar oss inte blinda på skillnaderna mellan oss. Vi ser till det vi har gemensamt. Skriver Anna i Aftonbladet idag
Piratpartiet vill att alla ska ha möjlighet att finna sig själv och andra med hjälp av nätet, utan rädslan för att det man gör registreras och lagras. Alla, oavsett kön, sexualitet, hudfärg, ursprung, handikapp, ålder eller politisk åsikt, har rätt att kommunicera och söka information fritt och utan insyn. Internet måste räddas och Piratpartiet står redo på barrikaderna.

Jag ställer mig på barrikaden och kämpar tillsammans med Piratpartiet.
hugs from piratemom

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar