måndag 26 juli 2010

Göteborg, anropas av Piratskeppet ArvenDetta anrop har kommit från Skepparen Egil Möller: #piratskutan anlöper göteborgs hamn i morgon (middag)! Vi behöver folk nere i hamnen, både då och under eftermiddagen/kvällen!
Kom ner till gästhamnen (vid operan)
Piratskutan kommer till Göteborg
July 26, 2010 – 8:47 pm Kring lunch på tisdag kommer Piratskutan Arwen till Gästhamnen, Lilla Bommen, i Göteborg.
Piratskutan är landets vackraste flytande valstuga – en norsk Collin Archer-skuta (galeasriggad), full med pirater, flyers, tshirts, internet, kaffe, te och politik. Här möts gammal teknik med ny: gaffelrigg med trådlöst internet, träskrov med laptops och kompasskurser med blogginlägg.


- Det har varit en spännande resa, och vi har blivit inblåsta och gått igenom några av de häftigaste upplevelserna i våra liv under bara en veckas tid, säger Marie Axelsson riksdagskandidat ombord.


Piratskutan öppnar upp och bjuder in allmänheten för att fråga om Piratpartiet, samtidigt som de bjuder på kaffe, te och internet. Även ett gäng med Göteborgs pirater, och även pirater ifrån närliggande städer, kommer och besöker skutan.


- Vi hoppas på en trevlig och solig dag i Göteborg med mycket folk och massvis med politik och kaffe! säger Egil Möller, kapten och ägare av skutan.


Skutan stannar i hamn två nätter innan den ger sig vidare söderut. Piratskutan har hittills seglat från Strömstad ner längs västkusten och fortsätter efter Göteborg, om vädret tillåter, ner mot Malmö för att därefter vända och gå samma väg upp igen till sin hemmahamn i Asker.
För mer information, kontakta:
Marie Axelsson, riksdagskandidat, tel. 0763 508096
Egil Möller, skeppare och ägare till segelbåten Arwen, tel +4747344024
Officiell segelblogg http://maloki.redhog.org/arwen/
Twittertag: #piratskutan
Om segelbåten Arwen
Modell: Colin Archer
Längd: 36 fot
Bredd: 3.75m
Motor: 104Hk diesel
Segelareal: ca 100m2
Kojjer: 5
Max fart: 9knop


Jimmy kommer med dessa rader:Piratskutan kommer till Göteborg, tisdag ~13:00
Här har vi sista minuten-information om Piratskutan, ett skepp lastat med pirater som anländer till Göteborg imorgon.
Piratskutan är en möjlighet för oss att synas på ett lite annorlunda sätt i Göteborg! Piratskutan är landets vackraste flytande valstuga - en norsk Collin Archer-skuta (galeasriggad), full med pirater, flyers, tshirts, internet, kaffe, te och politik. Kom ner till gästhamnen (vid Operan) i morgon i 13-tiden och hjälp oss fixa en kajplats. Därefter kör vi flyersutdelning på bryggan och bjuder ner folk i båten. Förhoppningsvis får vi mediauppmärksamhet på köpet, så ju fler pirater desto bättre!

...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar