söndag 23 september 2012

Tycker du om dig själv idag? Jag tycker om mig som jag är idag. *nice*

Dj Miss TeeAnne Kekki leker med spegel, tyvärr var den ju skitig


Svensk livsstilsserie från 2012. De brittiska stilpoliserna Trinny Woodall och Susannah Constantine tar sig an svenska kvinnor och män som är i behov av en makeover.

I går kikade jag på detta program, sändes från Göteborg . Jag grät flera gånger över att vi ej tycker om oss själva som vi är. Samtalen Trinny och Susannah hade med deltagarna var helt underbara, bla en 18 årig flicka som aldrig tyckt att hon var vacker, vilket hon var både före och efter att de stylade henne. Klart sevärt för både yngre och äldre. Jag köper inte helt deras stil tex högklackat. Men jag köper deras känsla för att tycka om sig själv som en är. Har tom en tår i ögat nu när jag skriver detta. Jag ska kämpa för att tycka om mig som jag är. Haka på du med. Kramar för bättre självkänsla till folket oavsett bakgrund.

Så i en känsla av att jag duger som jag är så visar jag bilder på mig Anne Kekki när jag deltar på Lunch Beat Göteborg där vi träffas en lunch per månad och dansar tillsammans i Göteborg. Detta är ett härligt event där olika åldrar delar glädjen till dans. Dj denna torsdag var Dj Miss Tee


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar