söndag 27 februari 2011

Piratbilen har rullat klart i min ägo
Jag har sålt min bil, som under två valkampanjer för Piratpartiet fick ett smeknamn Piratkopian.
Vilken livskvallite jag fick igenom den, samt alla härliga pirater som jag träffat från olika delar av vårt land. Att få träffas AFK IRL, skapar positiva minnen, skratt som delats samt Valarbete som vi gjort tillsammans. Det viktigaste är ändå att en lär sig mer om hur individer i våra piratevent är som personer, så kommunikationen på nätet blir annorlunda sedan. En förstår bättre vad som menas i det skrivna ordet, genom att samtal förts med alla våra språk, minspel, kroppsspråk, tonlägen mm
En del av er pirater som jag har fått äran att prata med, har jag ej förstått när ni skrivit tidigare. Nu kommer, bildminnen, av våra samtal från verkligheten, vilket gör att jag förstår vad ni skriver. Självklart om ni skriver inom mitt kompetensområde. En del av er är så enormt duktiga inom ert intresseområde, så det finns inte en chans för mig att förstå. Men ni finner likasinnade på nätet, som förstår ert skrivande.
Detta gör att jag inte riktigt vet hur jag deltar i kampanjarbetet för valet i
Omval i Västra Götaland. Så jag kommer att fundera på detta ett tag nu. Känner i skrivandets stund att det är ovant att tänka på: Att jag inte har en bil som jag kan slänga mig i och bara dra iväg på en Road trip.
...

2 kommentarer:

  1. Fin Piratbil du haft. Min är också fin !!!
    http://www.abc.se/~m6782/bil-skylt.jpg
    http://www.abc.se/~m6782/bil-rick.jpg

    Hälsn. Urban

    SvaraRadera