onsdag 28 december 2011

Finns det någon Individ som är mer än 100% ?

På den frågan svara jag nej. allt för många av oss försöker eller har försökt att gå i 190 % kraft. Vad leder det till? Jo att en faller ihop och ramlar psykiskt och fysiskt. Hos mig yttrade sig kollapsen i att jag tappade minnet, kunde inte räkna lätt huvudräkning, utvecklade panikångest, sömnlös i sex år mm.
Som individer är vi olika i hur kraven ligger på oss själva, samt att omgivning tyvärr har enkelt för att påtala någon miss en gjort istället för att berätta vad en gör bra. Att göra misstag är faktiskt ett påtagligt bevis på att en gör något. De som ej gör något kan heller aldrig göra misstag.
Många inom piratpartiet och Ung Pirat ställer höga krav på sig själv. Jag känner att en skulle behöva ta en papperslapp och penna, skriva 100 %. Sedan fördela dessa på hur en lever sitt politiska liv, inse att en kanske inte kan göra allt utan får avstå vissa av de procenten som går långt över ens egna 100. Om pirater ska utveckla Sverige, så behöver vi kraften, inte förgöra oss själva. Balansen är svår att finna i vad som är vettig belastning för en själv. Kanske en ska ta minuterna och kika på vad jag gör, med mig eller dig?

Till dig som letar efter misstagen hos pirater som gör något, håll käften eller gör det bättre själv. För att vi gör något det är ju det som utvecklar. Att hitta godbitarna i vad någon säger och använda dem i utvecklingen av vårt vackra land Sverige. Lägger en ihop det som är bra i en hög, så blir det en stor positiv påverkans förändring som vi kan använda tillsammans.

2 kommentarer:

  1. Mycket bra skrivet! Man får aldrig glömma bort sig själv, fungerar man inte på ett personligt plan fungerar ingenting

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jättetack Albin för din kommentar,visst är det så som du skriver. Det är viktigare än vi tror att faktiskt tänka på sig själv i första hand, ha en överblick över sin egen energi. Det är ju först då som det blir något positivt över till andra i omgivningen.

      Radera