fredag 9 september 2011

Vad tycker jag är viktigt vid kampanjarbete, event?

Reflektioner över mig själv i denna inspelnings situation:
 Pratar lite för sakta samt att min känsla för pirater kommer senare i denna inspelning. Då pratar hela Anne, med själ och hjärta, jag faktiskt lite torr och tråkig i början.


Den 24 augusti sa vi att vi inte hade något nytt avsnitt på g. Bara några dagar senare ändrade sig detta och episod fyra spelades in och redigerades. så här är del fyra om pride http://thenpiratskapodcast.co.cc/arkiv/Then-piratska-podcast-4-pride.mp3
Medverkande var Richard wahlander och Mattias Dahlberg
Gästande var Toni Cherfan och Anne Kekki
Musik gjordes av Mad Cranium (vote4pirate) och Allison Crow (Immersed)
För dig som vill bejaka hela individen som den är, i ditt piratarbete. du som vill tänka i samspelande tankar, samt för dig som vill fundera på hur en kan använda våra olikheter till att utveckla piratpartiet. Kan vara bra för dig som är ledare i någon form inom vårt parti. Hur en kan ge och få energi till att orka arbeta med politik förändringsarbete inom Ung pirat och Piratpartiet. I denna intervju så beskriver jag vad som är vår styrka. Samt min syn på hur viktigt det är att skapa trevlig stämning när vi träffas.
Samt det viktigaste hur jag beundrar er ungpirater och vad ni gör för att utveckla framtidens Sverige. Jag tom gråter i detta inslag av respekt för er yngre inom vårt parti. 

3 kommentarer:

 1. Ja, för det är bara unga som för partiet framåt eller? Vad jag förstår så är det en salig blandning, på gott och ont.

  En undran. Vart står partiet ifråga om imaterialrätt? Hur skall en effektiv och rättvis upphovsrätt komma till?

  SvaraRadera
 2. @marcus jag verkar för de yngre. Alla partier har en blandning av olika åldrar på mycket gott, tycker jag. Gå gärna med i forum för piratpartiet och diskutera piratfrågor

  SvaraRadera
 3. Jo, i och för sig... du har inga svar menar du?

  SvaraRadera