lördag 16 februari 2013

Politisk familj, har jag upplevt det?

Vilken kväll med en typ av familj som vi kan tillhöra.
Paula Roth ordförande i Ung pirat Göteborg, sade till mig när vi hängde och käkade tillsammans. "Att vara med pirater är som som familjen" Dessa ord gick rakt in i mitt hjärta.
Ung pirat Göteborg samt Ung pirat Mölndal där Ordförande Deeqo Hussein    genomförde första styrelsemötet med bravur, bjöd in  oss pirater till denna kväll.
Åldersmässigt så var det en härlig blandning av yngre, unga vuxna och någon äldre, me.....he he.
Kvällen blandades med politiskt arbete, härliga samtal och skratt. Bättre än så här kan inte ett politiskt engagemang bli.
Jag Anne Kekki som nätaktivt känner mig hemma med piratfamiljen, känner i hjärtat att jag är med och har något att ge. Det ska bli jätteintressant att följa Ung pirats politik och delta, lyssna och lära mig av er yngre. Det jag känner är att gruppen är öppen och välkomnande samt har ett stort intresse att påverka framtiden som redan är här.
Som individer så ska ni tro på er själva, era olikheter och olika intresseområden ger en helhet som blir jättestark. Så var den du är och jag kommer att vara den jag är. För ni ger känslan av att du är okej som du är. Att bejaka varandras olikheter är en styrka som pirater har. För sammanlagt blir det en stor kraft.


Vill även nämna att från Ung pirats förbund, deltog Gustav Nipe som är Förbundsordförande
Från Ung pirat väst deltog Rickard Wahlander samt Adam Eltér

2 kommentarer:

  1. Nu finns detta inlägg i Gruppen Piratpartiet Sverige på G+

    https://plus.google.com/u/0/communities/108541498794071134056

    SvaraRadera