fredag 14 december 2012

Anna Troberg Piratpartiet partiledare, liten och rutten?Hej Socialdemokraterna detta kan jag läsa hos en av era representanter, Tommy Rådberg. Han är tydlig i blogg att han skriver som privatperson. Som privatperson uttrycker en åsikter och för mig är det okej. Det jag reagerar på är att han kallar en medmänniska för RUTTEN och LITEN. Jag är stolt över att socialdemokraterna har fullbordat Bod(s)trömsamhället. Politikerna har gjort sitt och nu skall rättsapparaten göra sitt. Och här brister rättsapparaten som artikeln ovan handlar om.


Om rättsapparaten inte gör sitt jobb finns bara för mig som enskild människa - hatet.


Hatet mot integritetstokarna inom det socialdemokratiska partiet som gjorde ett tappert försök på senaste partikongressen att göra Piratpartiet onödigt genom ett par rader i en kongress-skrivelse.


Som kulturarbetare skall jag dö med stövlarna på i försvaret för upphovsrätten. För sakens skull var valresultatet september 2010 ett bra resultat. Ty med vänsterpartister och miljöpartister i regeringen hade det varit omöjligt att fullborda Bod(s)trömsamhället.


Nu är det rättsapparaten som skall göra sitt arbete. Polisen vet vem som driver The Pirate Bay-sajten.
Vilken rutten liten människa Anna Troberg från Piratpartiet är.
foto Michelle Dunbar

För mig går inte detta ihop, att som en kristen Socialdemokrat uttala sig med sådana ord om rutten och liten gentemot en medmänniska, jag kämpar för 0rasism och mot mobbing. Det ligger helt under värdighet att använda ett sådant språkbruk i politiska samtal. Vikten av att utveckla vårt land ligger i hur vi kan hantera nätets kraft till att verka positivt för alla partier i ett demokratiskt land.

10 kommentarer:

 1. Är det verkligen nödvändigt att sprida vidare denna karls skräp?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja för mig är det viktigt att veta vilka personer som verkar i vår demokrati, eftersom jag står för 0rasim. Att lyfta detta är viktigt, det handlar om nätets kraft. Säger vi inte ifrån, så blir det normalt språk tillslut

   Radera
 2. Ja, Marcus.

  Det är alltid viktig att synliggöra dessa opinioner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är viktigt att synliggöra det politiska språket. Tackar er båda för kommentar

   Radera
 3. Själv känner jag att den som är stolt över att ha hjälp till med att "fullborda Bodströmsamhället" borde låsas in på ett sinnessjukhus för resten av deras liv.

  Den som står upp för fascism, terrorism och landsförräderi på det viset har definitivt intet att göra i Riksdagen, det är ett som är säkert.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar. Jag känner med att Socialdemokraterna har eller säger sig ha värderingar som helt går emot detta? Detta är för mig en form av rasism som ej är okej.

   Radera
 4. Denne Tommy Rådberg verkar vara en sjuk människa med andra bekymmer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar. Ja det verkar skumt och kanske partikamrater bör hjälpa honom att få vård. Eller har Socialdemokrater varit med och nedrustat välfärdssamhället där individer kan få hjälp?

   Radera
 5. Psyksjuka människor finns det även i våra egna led...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar Marcus, ja det finns allt i alla politiska led. Varje individ har ju alla sidor inom sig, både friska och sjuka.

   Radera