onsdag 16 november 2011

Finns det dagar när jag inte vågar?

Ja, men idag vågar jag prata om det, här i min blogg. Har du dagar när det enklaste kan vara det svåraste, så är det för mig. Tro inte att det är fel på dig, att du är svag eller inte är värd något. Alla har konstiga dagar med tex det där telefonsamtalet jag borde ha ringt, sedan har dagen gått och inget blev gjort för att jag inte vågade. Något gör ibland att vi inte tror på oss själva.
Varför det är så kan jag tyvärr ej svara på, för då kunde vi ta bort dessa dagar med dålig självkänsla. Men det viktigaste är kanske att vi berättar för varandra att livet är så. Idag vågade jag tom lägga ut den här bilden på mig själv. Tycker inte om den, det är ofta vi ej tycker om bilder på oss själva, jag brukar välja att fotografera för då är jag ju bakom kameran. Men jag ser ju ut så här, så då får jag väl visa hur jag ser ut.

4 kommentarer:

 1. Hej Anne!

  Varenda dag är svårare än igår! (Tror man).

  Men oftast blir nästa dag lite skojigare...o tom samma dag bättre än jag förutsatte den skulle vara!Tom visar det sig att oftast var det skojigare idag än igår ju!

  O när man tänker efter...så nog faan blir det bara bättre o bättre.Kanske lite smått omärkligt, men ändå...Nog faan finns det nåt nytt intressant varenda dag som man inte såg dagen före...o som gjorde det intressant, eller hur!

  Skulle man ringt en dag men inte gjort/glömt det...så va faan, då är de bara att ringa nästa dag ju.INGEN man skulle ringt till bryr sig om att man missat just det utan är bara glad att man ringt oavsett när det är ju!...

  Du är du o du är du o du är du Anne!
  Varför ska du be om ursäkt för det?

  Kom igen.Du pratar för dig...o KOM IHÅG att INGEN i hela världen är du förutom DU!!!
  Dessutom är du bäst i världen på att vara just DU!DU har tom en blogg som jag kollar i dagligen sen flera år...Hade du inte haft nåt att säga...Varför skulle jag kollat bloggen i så fall?

  O angående fotot.

  För det första:

  Du har inte en aning vilken idiot jag ser ut som på alla foton av mig!

  För det andra:

  Det jag sa nyss säger dottern alltid att jag bara "är dum"!
  Enligt henne ser jag bara ut som hennes farsa.
  En farsa som hon gillar o som jag tycker ser ut som ett fån...men hon gillar "fånet"..*ler*.

  Bilden på dig själv som du lagt ut är inte ens en viskning i närheten av vilket fån jag ser ut att vara Anne!

  Lägg ut mer bilder på dig....acceptera att du är fjorton gånger vackrare än en gubbe lite längre upp i Värmland oavsett vad DU tycker o var GLAD för det du.

  Du är född på solsidan ju!

  Ha det
  Jan

  (O jag kommer i framtiden fortfarande att kolla in denna blogg!)

  SvaraRadera
 2. Jättetack för din härliga kommentar, jag blir så glad. Visst är det som du skriver att dagarna blir bättre än en tror, men det beror nog på hur vi vill göra vårt liv. Du har ett gott hjärta som kan skriva sådana uppmuntrande ord. Samt att jag tror som din dotter att du är du och hennes farsa som hon gillar. Så jag får uppmuntra dig tillbaka att tycka om dig själv precis som du är. *ler gott*

  SvaraRadera
 3. Sent jag vet, men Tackar Anne!...*ler*

  Ska förresten ner o hälsa på dottern i Karlstad om nåra dar.

  Ha det Anne!
  Jan (Jobbar konstiga skift).

  SvaraRadera
 4. Synd att jag flyttat till Göteborg. Annars har vi kunnat träffats en liten stund och hälsat på varandra, när du åker till Karlstad.
  Ha det bra med din dotter.
  Anne

  SvaraRadera