onsdag 27 juli 2011

Reaktioner på Katastrofer, när kommer den?


Denna bloggpost riktar jag till alla er yngre som är politiskt aktiva i något ungdomsförbund. Jag vill berätta att ni kan reagera på det som hände i Norge. När kommer den reaktionen då, blir ju en följdfråga? Som individer så reagerar vi vid olika tillfällen. Främst kan jag tänka mig, att när ni skall träffas AFK, IRL på möten eller läger. så kan en reaktion komma. Den kan visa sig i form av rädsla eller helt enkelt att du avstår från att åka på mötet. I det här fallet så har vi inom Piratpartiet och Ung pirat en fördel. För vår verksamhet finns på nätet så vår möjlighet att jobba politiskt blir ej hindrat i någon större omfattning.

För er som skall arrangera möten i verkligheten, så bli ej besviken om deltagar antalet blir lågt. Det kan vara så enkelt att pirater stannar hemma omedvetet, utan att ens göra kopplingen till SSU Norge.
Samt att ni er planering faktiskt tar med  behovet att få samtala om döden i vårt grannland. Det är en bra metod att få reagera tillsammans och kunna gå vidare som ung politiskt aktiv. Självklart gäller dessa rader oavsett vad du tillhör för ungdomsförbund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar