torsdag 8 mars 2012

Vad är nätet för något?


Det självklara enkla svaret för mig är ju där jag är på nätet, för tillfället. Dessa tankar känns viktiga att förmedla till Piratpartiet samt Ung pirat. Vi är på olika ställen och vi har utifrån vårt individuella intresse byggt upp vårt egen nät värld. detta gör ju att när vi ska visa varandra viktiga länkar, så är det ju det som jag tycker är viktigt för stunden. Även våra dygnsvanor gör att vi ser olika viktiga frågor, länkar sidor mm.
Självklart kan det skapa svårigheter i samarbete, bedömning av vad som är viktigt. För självklart ser ju jag det jag tycker är viktigast utifrån vilka jag följer, vilka sidor jag kika på, tid på dygnet som jag är på skype mmJag vill även göra dig uppmärksam på att Bruno Chies skriver masteruppsats om PP. Är du pirat i Göteborg eller om du ska besöka Göteborg, så rekomenderar jag dig att kontakta Bruno för att bli intervjuad. Det var en trevlig stund, samt att jag fick tänka till lite angående Piratpartet.

Jag kan fömedla kontakten med honom. annekekki@yahoo.com

Jag heter Bruno Chies. Jag är en sympatisör till Piratpartiet och ska skriva min masteruppsats om piratpatiet och samband mellan teknik och politik. Jag har redan intervjuat några som är engagerad i PP och jag skulle gärna vilja prata med dig. om dina åsikter om partiet och samhället, din roll i partiet, vilka är de aktuella frågorna, etc etc.

2 kommentarer:

 1. Man behöver inte bara komma från eller vistas i Göteborg, han är intresserad av att prata med alla pirater.
  Man kan hitta Bruno på Facebook för kontakt https://www.facebook.com/bruno.chies

  SvaraRadera
 2. tack för hjälpen
  kram
  anne

  SvaraRadera