torsdag 20 januari 2011

Min egen frihetskamp


Piratskutan arven får visa min plan i livet nu. Jag ska segla iväg från Deje där jag nu bor till Göteborg eller någon närliggande kommun.
Jag är en frihetskämpe och nu tar jag kampen och befriar mig själv från vanans bojor. Samhället där jag bor är så litet att det ej berikar mitt liv.
Min faktiska blyghet i nära relationer har låst mig vid vanan att träffa en man som står mitt hjärta nära. Men för oss finns en någon positiv framtidsutveckling till en närmare äkta relation. Vanans makt inom oss individer kan lätt få destruktiva konsekvenser i vårt sätt att välja framtid för oss själva. Jag har insett att min framtid kan jag bara själv besluta om.
Så nu är beslutet taget och jag tar gärna emot tips på bostadsbolag och områden där en kan få tag i hyfsat billigt boende. Detta gäller Göteborg med omnejd. Jag söker en mindre lägenhet. Värderar ekonomisk frihet mer än stort boende.
annekekki@yahoo.com

...

5 kommentarer:

  1. Om man söker billig lägenhet så skall man väl i förstahand satsa på en mindre lägenhet i Gårdsten eller Angered som dessutom har kort kötid om det är förstahandskontrakt man söker. Men det kan ju finnas andra skäl till att man inte vill bo i de områdena.

    Om jag var du skulle jag ta kontakt med några av de över 40 bostadsbolag i Göteborg, varav många har egna köer och fråga om de har någon billig lägenhet ledig.

    SvaraRadera
  2. Tack. Det värmer i hjärtat. Men det är inte lätt att få lägenhet i göteborg. Så jag kan bli kvar länge än här i Deje Värmland

    hugs from pirate mom

    SvaraRadera